ΓΕΝΙΚΑ

Καλώς ήλθατε στην Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της επιχείρησης σας καλωσορίζουν στον επίσημο δικτυακό τόπο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας.

Σε αυτό τον δικτυακό τόπο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διοικητικά και οικονομικά θέματα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. Διοίκηση) και τις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. Εγκαταστάσεις) και να βρείτε γενικές πληροφορίες σχετικά με τα ισχύοντα τιμολόγια, τους τρόπους συναλλαγής με τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κ.λπ. (βλ. Καταναλωτές).

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για τις διάφορες ανακοινώσεις της διοίκησης, διακοπές νερού που πραγματοποιούνται προγραμματισμένα ή έκτακτα λόγω βλαβών  και για τα νέα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ή στη σελίδα Ενημέρωση)

Τέλος θα βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας για την αναφορά τυχόν βλαβών των δικτύων ή άλλων προβλημάτων ή ερωτημάτων προς τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ).

Για την ανάρτηση τυχόν διαγωνισμών, διακηρύξεων διαγωνισμών της επιχείρησης θα βρείτε τις αναρτήσεις στην κατηγορία ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ- ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ.

Σκοπός της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. είναι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών και η κατά το δυνατό συντομότερη επίλυση των προβλημάτων τους. Επιζητούμε την καλοπροαίρετη και τεκμηριωμένη κριτική σας, για να συνθέσουμε μια καλύτερη διοίκηση της επιχείρησης και αναμένουμε την ανταπόκριση σας στις υποχρεώσεις που σας αναλογούν.

Αρέσει σε %d bloggers: