ΓΕΝΙΚΑ

Καλώς ήλθατε στη Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της επιχείρησης σας καλωσορίζουν στον επίσημο δικτυακό τόπο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας.

Σε αυτόν τον δικτυακό τόπο μπορείτε να ενημερωθείτε:

για τα διοικητικά και οικονομικά θέματα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. Διοίκηση), τις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. Εγκαταστάσεις) και να βρείτε γενικές πληροφορίες, τους τρόπους συναλλαγής με τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κ.λπ. (βλ. Καταναλωτές).

για διάφορες ανακοινώσεις της διοίκησης, διακοπών νερού που πραγματοποιούνται προγραμματισμένα ή έκτακτα λόγω βλαβών και για τα νέα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ή στη σελίδα Ενημέρωση),

για δημοσίευση τυχόν διαγωνισμών, διακηρύξεων διαγωνισμών της επιχείρησης (βλ. κατηγορία ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ- ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ.)

και να βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας για την αναφορά τυχόν βλαβών των δικτύων ή άλλων προβλημάτων ή ερωτημάτων προς τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (βλ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ).

Σκοπός της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. είναι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών και η κατά το δυνατό συντομότερη επίλυση των προβλημάτων τους.

Επιζητούμε την καλοπροαίρετη και τεκμηριωμένη κριτική σας, για να συνθέσουμε μια καλύτερη διοίκηση και λειτουργία της επιχείρησης και αναμένουμε την ανταπόκριση σας στις υποχρεώσεις που σας αναλογούν.

Δ.Ε.Υ.Α. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας

Proudly powered by WordPress,